Even voorstellen!

Ik ben de Mind-set Monkey, en ik heb geen diploma.

School was namelijk altijd mijn grootste nachtmerrie. Niemand kon mij motiveren, en ik ben dan ook op mijn 18e gestopt met de opleiding die ik volgde: Sport & bewegen.

Ik heb sindsdien elke vorm van verkoop gezien. Koude acquisitie, warme acquisitie, op afspraak, langs de deuren, of aan de telefoon, op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. 

Laat ik er meteen maar bij zeggen dat ik ook hier in het eerste jaar moeilijk te motiveren was. Als ik een dag geen zin had, of ik was moe, dan konden werkgevers mij beter onbetaald naar huis sturen omdat ik anders alleen maar geld zou kosten.

Na mijn eerste jaar in de verkoop is er een moment geweest dat ik kennis maakte met filmpjes van Eric Thomas, een Amerikaanse motivational speaker, die mij destijds flink aan het denken heeft gezet. Hij had het altijd over intrinsiek gemotiveerd zijn, en dat is precies wat ik nodig had.

Toen ik mijn intrinsieke motivatie gevonden had ging er een wereld voor me open. Ik werd productiever, presteerde beter, en bereikte meer in mijn dagelijks leven. Het heeft nog jaren geduurd voor ik op dit punt was, maar daar zijn we dan.

En nu is het mijn doel om dit over te brengen op mensen die hun doelen willen behalen.


''Doorzetten is net als poepen; halverwege stoppen is geen optie.'' - Mind-set Monkey

Vind mij ook op LinkedIn: