Wij bieden u altijd een motivatie training aan die het beste bij uw situatie past, omdat wij de training inrichten op de desbetreffende doelgroep. Zo bent u er zeker van dat de training écht een toegevoegde waarde heeft. Daarbij kunt u op deze manier meebepalen over de inhoud en doelstelling van de training!Motivatie trainingen op maat

Sommige mensen hebben een motivatie training nodig gevuld met positieve elementen, terwijl anderen weer meer baat hebben bij confronterende zelfreflectie. Bij ons kunt u een training laten samenstellen met een van de volgende 3 trainingsvormen.

Vriendelijk

Voor de mensen die eerder een aai over de bol nodig hebben dan een schop onder de reet.

Algemeen

Een algemene training met zowel vriendelijke als confronterende elementen.

Confronterend

Niet zeiken maar knallen is de insteek van deze trainingsvorm. Niet geschikt voor iedereen.


Het nut van een motivatie training

Natuurlijk kan een inspirerende toespraak of motivatiemateriaal ervoor zorgen dat mensen een oppepper krijgen, maar om jezelf écht te leren motiveren wanneer alles tegenzit of als dingen niet soepel verlopen is er iets meer nodig dan dat. En als we zelf de mogelijkheid hebben om onze eigen motivatiebooster te zijn is er totaal geen extrinsieke motivatie meer nodig.

Een motivatie training draagt bij aan de intrinsieke motivatie. Dit heeft als effect dat mensen hun werk leuker vinden, hun werk langer volhouden, en meer uit hun werkdag halen.Intrinsieke motivatie

Omdat we met intrinsieke motivatie sneller onze doelen bereiken dan wanneer we extrinsiek motiveren, zijn onze trainingen er allemaal op gericht om intrinsiek gemotiveerd te raken. Hierdoor zijn de trainingen: leerzaam, leveren ze blijvend resultaat op, en dragen ze bij aan een hogere productiviteit en betere prestaties!

Leerzaam

Door de informatie en onderbouwingen die wij geven.

Resultaatgericht 

U bepaalt de gewenste resultaten, wij maken realiteit van.

Effectief

Échte intrinsieke motivatie raak je nooit meer kwijt.


Motivatie training nodig?

Vul het onderstaande formulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de opties voor uw motivatie training te bespreken. U kunt ook een mail met uw vraag sturen naar info@leefjebestejij.nl en dan nemen wij contact met u op.