Een overzicht van onze motivatie trainingen

Hieronder ziet u een lijst staan van onze beschikbare motivatie trainingen die wij met zorg voor u hebben samengesteld. Dankzij de bijgevoegde brochure komt u er snel achter of het de training is die u zoekt. Onderaan de pagina kunt u simpel een training aanvragen.

Meer weten over de mogelijkheden van een motivatie training op maat? Dan kunt u op deze pagina terecht.Intrinsieke motivatie: De sleutel tot succes

Brochure - Intrinsieke Motivatie: De Sleutel Tot Succes
PDF – 132,1 KB

Deze training gaat over het vinden en behouden van intrinsieke motivatie. Als we kijken naar het behalen van betere prestaties op de werkvloer of in het klaslokaal, persoonlijke ontwikkeling , en het realiseren van persoonlijke doelen, zien we dat mensen vaak extrinsiek gemotiveerd worden/zijn, terwijl intrinsieke motivatie veel meer resultaat oplevert!

Download de brochure voor meer informatie.


Gratis online motivatie training

Gratis Online Motivatie Training
PDF – 124,4 KB

Deze gratis online motivatie training is een verzameling van informatie en tips over motivatie, overzichtelijk onder elkaar, aangevuld met inspirerend motivatiemateriaal. Hij kan gebruikt worden als training voor individuen, of als inspiratiebron voor werkgevers en docenten. Met herkenbare voorbeelden op werkvlak, educatief vlak en persoonlijk vlak proberen we een steentje bij te dragen aan uw motivatie. 

Volg de training via de website , of download hem hierboven.