Motivatie training hoeft geen geld te kosten!

Gepubliceerd op 21 juli 2022 om 15:47Motivatie voor iedereen

Geen motivatie hebben is iets wat helaas veel mensen door de week heen ervaren. Dit kan gaan over werk, maar ook over studeren, sporten, of jezelf ontwikkelen. Vroeger was ik ook nauwelijks te motiveren.

Tegenwoordig is dit anders, en de enige persoon die ik daarvoor nodig heb is: Mezelf! Gelukkig ben je bij dit artikel uitgekomen en kan jij ook leren hoe je dit doet. Gratis!

Gratis online motivatie training

Bij ons krijg je namelijk gratis, zonder inschrijving, de mogelijkheid om een online motivatie training te volgen van ongeveer 45 minuten lang! Dus geen kosten, geen inschrijving, en geen extra handelingen!

De training is bedoeld als hulpmiddel om intrinsiek gemotiveerd te raken. Dit kan je doen als individu, maar het is ook zeer nuttige informatie om mee te nemen naar de werkvloer. Dus lees snel verder!


Of lees hieronder nog even verder!Wie zijn wij?

Voordat we je vertellen over de training is het wellicht handig om kort maar krachtig te vertellen wie wij zijn.

Bij Leef Je Beste Jij maken wij van onze passie ons werk. Mensen motiveren geeft een voldaan gevoel, omdat je hiermee een leven compleet kan veranderen in positieve zin.

En dat is dus wat we doen. Op elk vlak, voor elke doelgroep, in elke situatie. En dat doen we met plezier!

Waarom gratis?

Misschien raar om een gratis training weg te geven, maar alle informatie uit de training is gratis te vinden. Het leek ons dus wel zo eerlijk om de informatie gratis door te spelen in een overzichtelijke korte training.

Wat ga ik leren?

Deze online training is een verzameling van informatie en tips over motivatie, overzichtelijk onder elkaar, en inspirerend motivatiemateriaal.

Hij kan gebruikt worden als training voor werknemers, studenten, of individuen. Met herkenbare voorbeelden op werkvlak, educatief vlak en persoonlijk vlak helpt Leef Je Beste Jij iedereen te motiveren.

Een stapje verder!

Het is natuurlijk onze bedoeling om ook fysieke bedrijfstrainingen te gaan verzorgen, echter is een motiverend spreker met trainings-inzicht moeilijk te vinden in Nederland. 

Daarom zouden we het ontzettend waarderen als je ons wilt helpen om makkelijker gevonden te worden voor mensen die hier baat bij hebben. Alvast bedankt!

Motivatie training of persoonlijk advies nodig?

Wil je meer weten over intrinsieke motivatie, een groep mensen motiveren, of hulp bij het vinden van jouw waarom? Neem dan een kijkje bij onze gratis online motivatie training, of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.